Vi er igang med en litt uvanlig form for undervisning i norsk skole om dagen, men det er et par ting som fortsatt er som det var: Vi lærere plikter å gi elever undervisning så godt vi kan, og elever plikter å ta imot undervisning så godt de kan.

Derfor, folkens, la oss komme igang.

9.trinn

Dere har en arbeidsplan der det står hvilke oppgaver dere skal gjøre hver uke. Se på videoen under først for å få en forklaring på hvordan oppgavene skal jobbes med på disse sidene.

10.trinn

Dere har deres egen arbeidsplan her inne, og planen for uke 12 finner dere her. Vi skal fortsette med temaet funksjoner denne uka, og dersom dere mangler noen videoer, så jobber vi med saken 🙂 Dere skal være kjent med måten vi jobber med disse sidene, men hvis dere trenger en oppdatering, så ta en titt på videoen under 🙂